|
A ja uwazam, ze generalnie udzial Chaveza w Copa America nie mial wiekszego wplywu na to ze Wisla nie zgodzila sie na ten transfer. Po prostu krzykneli pewnie za wiele jak na jego wartosc. Mial fajna runde, zdobyl mistrza,cena znacznie podskoczyla i nas po prostu na niego nie stac. Bez problemu znajdzie sobie innego pracodawce. Jak dla mnie jest to duze oslabienie druzyny. Nawet jesli mialby go zastapic inny zawodnik, to czasu na zgranie przed el. LM nie bedzie za wiele. Powielaja sie po raz kolejny bledy z poprzednich lat. A pozniej narzekania ze polska druzyna nie gra w LM.
Jesli w mediach podana cena jest prawdziwa to wg mnie 400-500 tys.euro za tego zawodnika jest adekwatna to jego umiejetnosci.
Ale wlasnie media moga sobie pisac co chca, ale jakos mi sie nie chce wierzyc ze za taka cene Wisla nie przystalaby na ten transfer.
Wiele osob pisze ze Cikos slaby, to , tamto. Ale teraz wyobrazcie sobie sytuacje, ze odchodzi Chavez ( co jest bardzo realne ) , nie dogadujemy sie z Cikosem ( mam nadzieje ze tak nie bedzie ) , na lewa obrone przychodzi nareszcie obronca, a Bunoza wchodzi do skladu po ciezkiej kontuzji.. Komentarz jest zbedny.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 02.06.2011 o godz. 13:00.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|