Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2011, 11:48
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Bez żadnej mojej zgody dorzucili mi usługę: wypłaty ze wszystkich bankomatów i pobrali oczywiście pieniądze z konta, a bardzo nie lubię jak ktoś się rządzi w ten sposób, a szukam banku o takim samym profilu jak mbank tyle, że z wyższym oprocentowaniem na lokacie.
Już się dogadałem z nimi i wychodzi na to, że jednak nie doczytałem nowych warunków gdy wypełniałem wniosek o nową kartę debetową i albo będzie się płaciło im 3,50 za możliwość wypłaty ze wszystkich bankomatów albo 1,50 za użytkowanie karty( chyba, że za zapłacę kartą w ciągu miesiąca powyżej 300 zeta to wtedy za free).
Ja też kiedyś dostałem taką ofertę ale musiałem ją zaakceptować żeby ją wcielić w życie. Samo się nic nie włącza. No chyba że masz nową kartę to może to jest automatycznie włączane czy jakoś tak bo już nie pamiętam.

Podbijam jeśli chodzi o DB. Mam konta internetowe w obu bankach (mbank i db) i nie widzę miedzy nimi różnicy za bardzo. Jedynie nie korzystam z karty bankomatowej w DB, ale z tego co mi wiadomo to nie ma oplat a są darmowe wyplaty ze wszystkich banków we wszystkich krajach, choć możliwe że warunkiem jest jedna wypłata w miesiącu.
http://www.deutsche-bank-pbc.pl/inde...to_internetowe
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.06.2011 o godz. 11:52.
Odpowiedz cytując