Cytat:
|
Liczę na to, że zdecydują się robić te systemy oddymiania w zimie i teraz będą cztery trybuny i mecze z kibicami gości normalnie.
|
A na puchary będziemy zapi..dalać do Lubina no chyba że Pejsowia nam stadion udostępni ale co do tego mam jednak pewne wątpliwości
System oddyminia to sprawa pilna, bez niego raczej nie ma co liczyć na LM przy R22.
Cytat:
|
Jacy wy jestescie niekumaci------------->bez napinki nie otwieramy calego stadionu bo w klubie czekaja na puchary i gre z renomowanym przeciwnikiem dzieki temu beda miec ;podkladke ze na otwarcie przyjechala znana firma-a klub zaoszczedzi na zaproszeniu wielkiej firmy .Tylko mi nie pisac ze skoro nie otwieramy calego stadionu to tracimy kasiore na biletach bo ja wam odpisuje odrazu ze w klubie wiedza ze powyzej 20 tysiecy by nie bylo na maczu feta to inna sprawa bo rzyucili za grosze bilety a i na fecie kazdy chcial byc na stadionie bo za smieszne 18-25zeta to w barze by sie dwa piwa wypilo wiec logiczne ze lepiej przyjksc obejrzec mecz na zywca a pozniej wypic dwa browary w puszcze za 5zl niz siedziec w knapie ogladac mecz w tv i pic piwo za 10zl.
|
O jakiej "Znanej Firmie" piszesz? Pjunik Erewań? FC Flora Tallin?