Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2011, 23:34
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzam

otoż wydaje mi się, że jedynym możliwym pomysłem na przywrócenie Białej Gwieździe miejsca na koszulkach jest olewanie klubowych szmir z logo TF. Po kieszeni i znajdzie sie powod, dla ktorego jednak warto wrócić do tradycji.
Wierzysz w to jak dla mnie jest to zupełnie nie wykonalne.. za dużo osób ma zajawke na Wisłe właśnie przez TF... podejrzewam że większość z 24 tyś co byli na meczu z Polonią, nawet nie dostrzega róźnicy pomiędzy Herbem S.A a TS... i to paradoksalnie wszystko przez sukcesy klubu. dobrze że teraz Koszykarki i futsalowcy mają sukcesy, bo tak to ludzie by zapomnieli całkiem o TS
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując