Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2011, 19:23
Colin napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, ale dla chamstwa nie mam wyrozumiałości, dlatego nie miałem i wyrozumiałości dla Małeckiego po wspomnianej przez Ciebie sytuacji.
A masz wyrozumiałość dla wszystkich pozostałych piłkarzy, hipokryto? Bo takie akcje że ktoś kogoś kopnie, po czym usłyszy wiązankę to jest norma wszędzie, na każdym poziomie rozgrywek.
jumson napisał(a):Wyświetl post
Dla osoby z zewnątrz, nie z małopolski, a nawet z PL. Bo tylko po Polsku mówię to jesteście przezabawni.
Wow, wszedłeś tu tylko po to, żeby ciemnych polaczków nauczać? Światowiec. Kompleksami to bije, ale od Ciebie - na kilometr.

Dla niektórych kopanie koszulki własnego klubu nie jest normalne, gejowskie żarty na antenie TV też niekoniecznie. A Pajlić obiektywnie jest cienki jak dupa węża i nie usprawiedliwia go ani to, że biega, ani to, że gra nie na swojej pozycji. Albo będziemy mieli normalnego lewego obrońcę, albo puchary skończą się u nas bardzo szybko, co ostatnio jest niejako tradycją. Podobnie zresztą sprawa wygląda z resztą bloku obronnego, z Bunozą włącznie.
Zrobiło mi się niedobrze jak to zobaczyłem, ale kij z tym. Nie takie akcje się piłkarzom wybaczało.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2011 o godz. 19:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując