Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2011, 17:54
gigant napisał(a):Wyświetl post
Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.
Pozegnałbym obu bez żalu, z mocnym kopem w dupe na droge.
Chłopaki się po prostu dobrze bawili na fecie a tu taki bulwers nie wiadomo skąd. Widać kto w drużynie ze sobą trzyma a takie zdjęcia świadczą tylko o tym, że chłopaki się dobrze bawili (po prostu bawili, bez podtekstów) i mają duży dystans do samego siebie. Nic więcej. Pamiętam, że u mnie w liceum po wielu głębszych na osiemnastkach też kumple (którzy siebie lubili - po prostu lubili, bez podtekstów) robili sobie dla jaj podobne zdjęcia świadczące tylko o tym, że sobie robią w całej tej sytuacji niezłe jaja i mają duży dystans do samego siebie.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując