Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2011, 21:57
Al_29 napisał(a):Wyświetl post
Wg Zarzecznego, Melikson partoli akcje, które trener mu nakazuje, dlatego został ściągnięty w meczu z Legią, no i żei wogole jest do dupy...Ale za to Wawrzyniak jest przezajebisty! Śmiać mi sie chce z tego co on mowi
A ja tam bardzo lubię pana Zarzecznego. Nie kręci, nie koloryzuje jak to bywa w Canal+. Mimo, iż jest kibicem Legii, nie zachowuje się tak głupio jak [nie raz nie dwa] Smokowski czy Rosłoń.
Myślę również, że przez swoją niechęć do niego zbyt przesadnie odczytujesz jego słowa. Ja tam nie odebrałam źle jego słów. Bez przesady...
Tyle OT.

Słówko ode mnie o niektórych naszych piłkarzach. To co mi na wątrobie leży.

1. Niech Branco wyp..., bo nikt go tutaj tak naprawdę nie potrzebował. Nie wiem po co przyszedł- ten czas, w którym on kopał się po czole na boisku wolałabym by przypadł w udziale Burlidze. Też słaby, ale przynajmniej swój i coś tam w głowie ma. Acha! I mnie osobiście bardziej wkurzał Serge ze swoją flagą Kamerunu niż Maor z flagą Izraela. Nie żywię żadnej urazy do tego państwa z Czarnego Lądu, ale... Niejeden kibic bardziej zasłużył na ten medal i bycie na murawie niż on. :/
Kończąc- nachapał się kasy, dostał sukces za free i jeszcze problemy robi.

2. Gordan Bunoza. Patrząc na jego "słit focie", pokazywanie na każdym kroku swoich "wdzięków", na jego zainteresowania (czyt. Bonarka)- wątpię. Widząc w C+ jego zachowanie gdy pozował do zdjęcia w szatni razem z Palijciem- załamałam się. Nie wiem czy on jest homo czy nie, czy to alkohol czy nie, czy po prostu próbuje być gorszą wersją Krysi R., wiem natomiast jedno. Jazda jest po kibicach, że kto to na jaki sektor nie chodzi (też mam tutaj pare "ale" lecz to nie ten topic), ale czego my oczekujemy po kibicach, skoro oni najpierw widzą w TV takie... cuda w trykotach Wisły?! Bardzo mnie to drażni, ponieważ ja chcę oglądać takich Małeckich, Sobolewskich czy Wilków, a nie... Przemilcze, bo to nasz piłkarz jednak. Niech mu ktoś wytłumaczy, że to jest WISŁA, a nie Craxa

3. Dragan Paljić. Rozumiem duże poczucie humoru, żarty, które są wręcz niezbędne w drużynie. Ale czemu miały służyć te "macanki" i rozbieranki? o.O Mnie to tylko zniesmaczyło, a i widać było po jego kolegach z zespołu, że nie do końca im odpowiada taki humor. Alkohol? Aż tyle nie mógł wypić w tak krótkim czasie. Dodatkowo nim nie wolno wszystkiego tłumaczyć.

4. Małecki. Co tu dużo mówić- dobrze, że pociągnął tą fetę, bo mogło by być ciężko. A jednak feta to święto, gdzie kibice powinni WSPÓLNIE cieszyć się z piłkarzami. Gdyby cały czas zapodawał piosenki gniazdowy, to jednak nie byłoby to samo. Nie zauważyłam tego co poniektórzy, ze niby wydzierał mikrofon z rąk Sobola, czy kogoś tam. A jeśli i lubi być w centrum uwagi- to dlaczego od razu uważane jest to za wadę?
Nie dziwię mu się, że chciał cały czas śpiewać i się bawić, że tak sie zachowywał, a nie inaczej. Przecież każdy kibic jakby był na jego miejscu to pewnie wypadłby podobnie, a on przecież określa się jako kibic Wisły.
Jak ktoś pisał- dobrze, że poprowadził, bo było pewnie bardzo sztywno.

5. Sergei Pareiko. Nie wiem ilu z was zwróciło na to uwagę, ale chyba naprawdę całkiem dobrze radzi sobie z polskim. Śpiewał hymn i inne nasze pieśni... Co tu dużo mówić- pełen szacunek dla tego pana, kapitalny facet!
Oby tylko formę dalej miał tak wysoką.

6. Żuraw. Oj zagotowało się po jego niesprecyzowanych słowach o "niekończeniu z Krakowem". Bardzo dobrze się stało, że szybko nam odpowiedział. Bardzo mnie denerwował w tym sezonie- wiadomo, ale jednak... Co Legenda to Legenda.

7. Maaskant. Może nie piłkarz, ale to nic. Super gościu, z dystansem, humorem, inteligencją. Aj, żeby tak wyniki miał to będzie już w ogóle cudownie.

PS. "wyluzujcie, wyluzujcie..." Nie! Ja jestem osobą tolerancyjną raczej, ale w Wiśle, moim ukochanym klubie, w sekcji piłkarskiej chcę widzieć prawdziwych mężczyzn!
Powód: ps
Ostatnio edytowane przez masterlag : 30.05.2011 o godz. 22:32.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując