Cytat:
Mi najbardziej podoba się to (a raczej śmieszy mnie), że niezależnie od tego, o czym mają mówić Ci dziennikarze, to zawsze muszą mówić o Legii. Przypomina mi to pewien teleturniej w Monty Pythonie, w którym brał udział K. Marks i w zasadzie każde pytania koncentrowały się na piłce nożnej.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...a_ci_maja.html
|
Yy... no przepraszam, ale cyrk z zatrudnianiem słowackiego selekcjonera jako trenera (w końcu nie żadna anonimowa persona), a potem cyrk z pozostawieniem Skorży - to nie są medialne tematy? Przecież to samo by było w mediach, jakby dotyczyła sprawa was, Amiki czy Dysko. No i o czym te media piłkarskie mają pisać, o tym że do was przychodzi RvN?
A tak nawiasem mówiąc, rozumiem że jako przykład podajesz Magazyn Ekstraklasy z ekstraklasa.tv? No to podpowiem, że oni tam zawsze mają przynajmniej 5 paneli, z których 1 jest przeważnie poświęcony Wiśle, jeden Lechowi, jeden Legii, a pozostałe dotyczą innych tematów. To faktycznie straszne, że media się interesują trzema najważniejszymi na obecną chwilę klubami w Polsce