Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2011, 11:22
kreseq napisał(a):Wyświetl post
RvN? No ludzie bez jaj Facet moze pojechac gdzies do USA/Rosji/Turcji i wyciagnac konkretna kase.

Kazdy ma swojego Kezmana jak widze
kilka lat wstecz gdyby Ci ktoś powiedział ze RvN czy piłkarz tej klasy będzie kończył kariere w Turcji czy Rosji to byś nie uwierzył.
Tak samo jak 10 lat wstecz by ktoś powiedział ze druzyny z Cypru będą Nas lały, tez nikt by nie wierzył.
druga strona medalu : Po co RvN konkretna kasa? Sądzisz że takowej jeszcze nie zdobył ?
Nie wiem jak wyglądały jego zażyłości ze Stanem z czasów PSV ale każda plotka ma w sobie ziarno prawdy.
To jest piłka nożna tutaj zdarzają sie rzeczy niemożliwe i nieprzewidywalne, ja nie mówie że w to wierze bo wiem jak powstała informacja nt. temat, ale nie mowie tez ze tak NAPEWNO nie może być.
W jakimś celu musielismy zakontraktować Stanisława, no chyba ze on miał być tym nazwiskiem obiecywanym przez Basałaja.

ale ok, otrząśnijmy się ,nie wierzmy w takich zawodników jak RvN, zawsze można przecież zakontarktowac Szczota.

E: jedna rzecz mnie tylko zastanawia. Jak my chcemy grać Rudem na stoperze, bo przeciez takowych pilkarzy potrzebujemy.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 30.05.2011 o godz. 11:34.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując