|
A dlaczego taki piłkarz miał by nie przyjść do Wisły? Nie piszcie ciągle tekstów typu "przestańcie marzyć" tylko podajcie argumenty bo ja kilka mam kilka ZA:
1. RvN na już 35l jest na końcu swojej kariery
2. To dla niego prawdopodobnie jedyna i ostatnia szansa by przypomnieć się światu i zagrać jeszcze raz w lidze mistrzów ,ew w lidze europejskiej
3. Kiepska stmosfera w jego obecnym klubie w niemczech który opuści bo już to zadeklarował (zajeli 8 miejsce i nie graja w pucharach)
4. W Wiśle był by wiodącą postacią w szatni i na boisku i na 99% miał by zagwarantowane miejsce w podstawowym składzie
5. Trener z Holandii , dyrektor spot. to też ma znaczenie jak będzie się tu czuł
6.Rozwijająca się polska piłka (stadiony , coraz większe pieniądze , lepsi zawodnicy itp)
Jedynym problemem może być kasa ale nie ma co od razu zakładać że wszyscy lecą tylko na kasa bo on biedny na pewno nie jest i dla tego decydujące znaczenia dla niego mogą mieć te punkty które wymieniłem poza tym mysle że Maskant i Vlacx mogą go naprawde zachęcić do przyjścia - liczę na to
Mam nadzieję że wszystkim niedowiarkom nie długo zrzedną miny
p.s. 6mln euro jest pewną informacją tylko zrozumcie że nie chodzi tu o wydanie ich od razu tylko wraz z kolejnymi pokonanymi etapami kw. LM
|