Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2011, 23:29
wwf napisał(a):Wyświetl post
Jak by Skorża miał jaja i honor to by jutro napisał wypowiedzenie i poszedł do Lecha Rutkowskiego. Co by nie mówić ale zrobić w Warszawie puchar polski, punktowo 2 miejsce w lidze i to do tego w tak trudnej atmosferze jaka paniuje na Legii.

Ja na miejscu Skorzy sam bym odszedł, nie dał bym się poniżać.

Odszedł byś stary kasa jak marzenie robota nerwowa ale płacą jak mało gdzie !!!. Skorża też cwaniak dobrze wiedział że z Słowakiem nic pewnego więc siedział cicho a nie np ogłaszał że niezależnie co będzie kończy pracę z Legią..
Skorża piłkarzem zawodowym nie był więc będzie siedział w Legii . Jak dla mnie to świetnie że zostaje ... fakt Legia miała niezły finisz ale im dużej Skorża pracuje w danym klubie tym będzie gorzej .Dla mnie to poprostu karierowicz typowy cwany Maciuś a nie wielki trener. Liżę dupę kibicom Wisły .. przeprasza ładnie itp a wiadomo charyzmy nie ma żadnej dlatego spieprzył puchary bo w naszej lidze ta Wisła za czasów Skorży miała taki team że trudno mistrza było nie zdobyć.
Najpierw trio Kosa+Brożek+ Zieńczuk miał pół sezonu życia ... później Marcelo eksplozja Małeckiego i utrzymany trzon z Brożkiem dało mu drugiego mistrza.. Tylko tego drugiego mistrza to zapisuje Smudzie który zajechał Lecha i odpadła wtedy jedyna drużyna która mogła podjąć z Wisłą walkę o mistrza ... Kompromitacja jego to była Levadia i tego co działo się dalej z drużyną kompletny upadek i roztrwonił punktowej przewagi i stylu drużyn...
Borinho
Odpowiedz cytując