Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2011, 23:06
rw88 napisał(a):Wyświetl post
A mam wrażenie, że w szczególności w Wiśle w ogóle nie myśli się o przyszłości, co jakiś czas odchodzi dwóch, trzech zawodników i drużyna się sypie, bo nie ma ogranej młodzieży w PP czy w kilku spotkaniach Ekstraklasy. Mam nadzieję, że Wisła będzie kupować zarówno takich Genkowów, jak i takich Jankowskich.
Taa, w ogóle. Brożkowie ogrywali się jeszcze za Kasperczaka, Małecki za Nawałki, do tego Boguski z trzeciej ligi, Kokoszka, Kowalski, Burliga. Może wrócić Mączyński, pojedyncze szanse dostali też
Kurto, Brud czy Rado. To tak parę lat wstecz, bo był jeszcze Kuzera, większość drużyny Kasperczaka była za młodu ściągnięta przez Kapkę (Głowacki, Kosowski który przyszedł jako lewy obrońca, szanse dostali Kmiecik i Iwan). Wisła stawia, ale na własnych młodych. I tak być powinno.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
No pewnie

Pozostaje Legii życzyć powtórzenia tego sukcesu, przynajmniej w lidze.

Dobry trener, zgrany zespół, piękna gra i świetne wyniki. Czyli Legia, o jakiej marzyliśmy. Wszystko się zgadza. Tyle, że w tym haśle chodziło o kibiców Wisły.

Pańskie jaja - Skorża zostaje na Łazienkowskiej
Przyznam, że straciłem nadzieję na pozostanie Maćka. Życzę mu powodzenia w budowaniu Legii, o jakiej marzyłem. Do A-klasy daleka droga
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.05.2011 o godz. 23:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując