Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2011, 08:59
Dani napisał(a):Wyświetl post
Wow większego debilstwa już dawno nie czytałem
Równie debilne jak przytaczanie po raz kolejny tych samych głupot żeby zmniejszać ligę - zwłaszcza w czasach kiedy ta liga się rozwija w dużych miastach. Po co? Nikt nie wie.

Widać bystry nie jesteś skoro jedyne co umiesz napisać to debilne...
Wytłumaczę ci.... to jest żart i pokazanie absurdalności takich pseudo koncepcji o zmniejszeniu ligi. Dotarło? Wątpię.

fan01 napisał(a):Wyświetl post
Pamiętasz Schalke i Parme? Chyba ich ograliśmy w dwumeczu, to znaczy, że wytrzymalibyśmy grać cały sezon w lidze niemieckiej czy włoskiej? No raczej nie.
To że zazwyczaj jakiś pierwszoligowiec dojdzie gdzieś tam w PP to świadczy tylko i wyłącznie o profesjonalizmie ekstra-ligowców.
W ogole nie rozumiem Twojego postu, ja podałem argumenty za zmniejszeniem ligi o DWA zespoły, Ty ironicznie (?!) proponujesz 5 zespołową ligę....

Zamiast się wymądrzać (pisać to samo) przeczytaj jeszcze raz posty emj10, Sartre i rw88 (poprzednia strona) a będziesz wiedział dlaczego nie warto zmniejszać ligi! No ale po co czytać - lepiej samemu po raz 100 podać te same odgrzewane kotlety (argumenty).
(Była to ironia brawo, ale mam wrażenie że nie czytałeś dyskusji tylko ni z gruchy, ni z pietruchy walisz swoje, chociaż koledzy dobrze wykazali jałowość takich pomysłów stronę wcześniej - stąd mój post)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.05.2011 o godz. 09:09.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując