Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 22:51
Rinah napisał(a):Wyświetl post
Czytam tą dyskusję i w związku z nią mam apel do wszystkich, którzy widzą bezsensowność i złą formę tego protestu:
Po prostu nie podporządkujcie się wezwaniom stowarzyszeń namawiających do braku dopingu czy innych wymierzonych w Was samych akcji. Zbuntujcie się, kibicujcie normalnie, świętujcie mistrzostwo! To będzie najlepsze, co możecie zrobić. Lepiej wyłamać się ze złej sprawy, niż robić głupstwa.

Wasze niepodporządkowanie się zmusi ludzi z SKWK i Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Kibiców do zmiany tej niepoważnej i fatalnej formy protestu, bo obecna nie będzie możliwa do prowadzenia. Może to zmusi „myślicieli” z OSK do zaproponowania wszystkim czegoś bardziej sensownego. Brakiem dopingu jedynie sami sobie robimy krzywdę.
Nie musicie godzić się na to, by ktokolwiek narzucał Wam jak i kiedy macie dopingować swój zespół.
Owszem, chcecie to dopingujcie, ale mam nadzieje, że później poniesiecie tego konsekwencje. Czyli nie będzie narzekać na brak opraw w rundzie jesiennej, brak wyjazdów (chyba że sami zorganizujecie pociągi specjalne i rozprowadzicie w wolnych chwilach bilety). W ramach pomocy klubowi załatwicie jakieś fajne nagłośnienie do prowadzenia dopingu i oczywiście sami będziecie go organizować. Nie mówiąc już że miło by było jakbyście zorganizowali jakiś pare fajnych akcji charytatywnych. Ale to tak na deser.

W końcu nie może być tak żeby SKWK miał monopol na te wszystkie sprawy.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując