Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 21:21
Taa RvN przyjdzie tu grać. Wisła musiała by mu dać rocznie minimum 3 miliony euro. Zenden to minium 2 milony euro. Obaj mimo że mają po 35 lat nigdy nawet nie pomyslą o tym żeby tutaj grać. Powiem tylko tyle jak ktoś by mi w polsce zapłacił na rękę za moją pracę 8000zł, a po 3 latach firma by zbankrutowała i miałbym iść gdzieś do pracy za 4000zł to już bym miał problem z zaagażowaniem. A co dopiero taka gwiazda której zarobki by zmniejszyły się 5 krotnie i to przy założeniu że płacimy mu 1 milion euro rocznie. Szybciej facet wyjedzie do Rosji , Kataru lub MLS, gdzie nie dość że dostanie niesamowitą kasę to dodatkow na każdym kroku będzie traktowany jak jakiś król. Będzie miał zachciankę, chcę mieć to nowe ferrari a na następny dzień będzie taki stał pod domem.

Myślisz że w Wiśle ktoś by mu zagwarantował takie warunki.

Pozatym jak jest sens, sprowadzania takiego gościa do klubu takiego jak Wisła.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując