Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 17:35
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
A popatrz na to z drugiej strony. Ludzie chca dopingować a wy ich uciszacie i jeszcze obelgami obrzucami. To kto tu wzywa do podziału?
Kolego po szalu, tutaj chodzi o zasady wspólpracy, nas wszystkich kibiców na rzecz Wisły. Uprzednio ABG poszła na kompromis, więc teraz Twoim obowiązkiem, jest pójść na ten kompromis. Ani Ty, ani nikt inny, na siłę nie uzyska nic dobrego dla Wisły. Tylko współpraca wszystkich kibiców i klubu ma sens i jest godna naszej Wisełki. A współpraca to kompromis każdego z nas na rzecz tej Wisełki. Uwierz mi, jestem pewien, że więcej kosztował ten kompromis ABG niż Ciebie. Teraz Ty a potem Innni i tak to pracuje i oby pracowało w Wiśle na wieki. Bo z szacunkiem, ale ludzie łamiący zasady, nie są godni zaufania, a Ty je właśnie chcesz złamać. Zasady współpracy, czyli Twój tym razem, należny ABG kompromis. Tylko nie wtrącaj tutaj mądrości o sensie tego protestu, bo mam go w tej chwili w dupie. Ważny jest tu i teraz, tylko i wyłącznie - nasz kompromis i nasza współpraca. Nasza jedność i siła kibicowska. Siłaczom od rozłamów, mówię stanowcze NIE. Nie macie pojęcia, co chcecie uczynić złego Wiśle. Wyluzujcie, bo dla Was to tylko zabawa, a tu może chodzić o Wisły życie, gdy nieostrożnie posuniemy się w waśniach rodzinnych, o jeden most za daleko.
Ostatnio edytowane przez kot : 28.05.2011 o godz. 17:55.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując