Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 15:59
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Z reguły się nie wypowiadam, ale tutaj aż mnie wgięło

- Marketingowo to nie przypominam sobie żeby było lepiej od czasów przejęcia klubu przez Cupiała
- Na murawę nie wejdziemy nie przez Basałaja, a przez zasranych polityków którzy chcąc sobie podnieść słupki, szukają najmniejszej plamki gówna na stadionie żeby go natychmiast zamknąć. Nie wiem czy Basałaj mógł coś zrobić z tym fantem czy nie, natomiast stwierdzenie że to on winny jest braku fety na murawie jest pójściem po najmniejszej linii oporu.
- Jeśli chodzi o Kielce, to klub podjął pewne działania. Czy wystarczająco się starali, to inna sprawa, ale na pewno nie mieli na to wyjebane.
- Dzięki Basałajowi nie pojechaliście do Lubina? No comment (miał pisać odwołanie do PZPN, jako jedyny polski klub? )
- Na trybunach pojawili się ochroniarze i "panienki", bo tak jest na całym cywilizowanym świecie, takie są wymogi UEFA, i pan Basałaj po prostu zaszczepia to na grunt Polski. Tak samo z chorym systemem identyfikacji.

Nie chcę robić żadnych wycieczek, ale idźże chłopie zrób pare rundek koło błoni i ochłoń Lata 90 minęły, a wraz z nimi power rangers, McGyver, drużyna A czy "stare X" i "stara atmosfera". Świat idzie do przodu, czasy się zmieniają, zaakceptujcie to co po niektórzy
marketingowo jesteśmy potęgą! świadczy o tym mecz z Amicą i derby !!
na murawę nie wejdziemy w głównej mierze przez Basałaja do tej pory jakoś się udawało to zorganizować! więc twierdzenie że wszyscy są winni tylko nie on to pójście po najmniejszej linii oporu
jeżeli chodzi o Kielce to mieli wyjebane i każdy myślący kibic to wie i widzi! napisać jedno pismo i po sprawie? skor tym ci zamydlili oczy to pięknie!
i co z tego że jako jedyny klub by napisał pismo do PZPN czy pozew do sądu w sprawie Lubina? jest jakiś przepis mówiący o tym że np. Górniki ma być pierwszy?
na Ukrainie w dupie mają te przepisy! tylko czekaj aż na młyn nam wejdą!

i dzięki że nam wszystkim powiedziałeś że żyjemy w jakiejś niecywilizowanej dziurze! zresztą jak ci się nie podoba to wyjedź! dla mnie POLSKA jest jedna i najpiękniejsza!
tak pójdę pochodzić może przeniosę się w czasie do tego wspaniałego okresu kiedy to mimo że na trybunach było znacznie mniej osób wszyscy stanowili jedność!że nie zdarzali się popaprańcy godzący się bez cienia wątpienia na wprowadzanie " europejskich standardów" jak to ma miejsce dzisiaj !!
Powód: masz rację, ale ten temat to nie kółko polonistyczne
Ostatnio edytowane przez rav : 28.05.2011 o godz. 23:16.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując