Wyświetl pojedynczy post
buters87
Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 15:39
Smok napisał(a):Wyświetl post
Obok tematu. Przepraszam, ale nie trawie kołków.

1. To, że uliczka jest niedaleko stadionu, nie oznacza, że to "swoi".
2. To jest dyskusja sportowa, a nie polityczna, więc swoje poglądy polityczne wsadź sobie w tym temacie w swoją ... znaczy na swoje miejsce.
3. Ja mam problem z parkowaniem kolo swojego miejsca zamieszkania i mimo, że moja rodzina była jedną z pierwszych w tym rewirze, to i tak teraz jakaś "przyjazna dusza' wezwie na mnie harcerzyków majchrowskiego, jak nieprawidłowo zapakuję.
4. pisze sie bólu, a nie bulu.

Reasumując:
Jest dupokracja. Mozna wiele, ale jak "siadasz" na kogos innego, to najpierw siądź na siebie. A ludzie maja prawo do jakiejkolwiek prywatności i jak mu ktos pod bramką zaparkuje, zastawi wjazd do garażu to się ma prawo wkurzyć i wtedy jedzie po wszystkich, nawet tych mniej winnych.
1. Miałem namyśli użytkownika, którego cytowałem.
2. Masz racje, ok, ale to była najmniej ważna część wypowiedzi.
3. Sprawa nie dotyczy parkowania gdziekolwiek i kiedykolwiek a pod stadionem w czasie meczu, kołkiem nie jesteś wiec wychwyć różnicę. Ja nie ganie prawo o swobodnym przejściu chodzikiem dla pieszych a możliwości jakie mamy do parkowania w pobliżu ba w dalszej okolicy naszego stadionu.
4. "bulu" nawiązanie do tego całego bagna politycznego i pana Prezydenta, posilałem się cudzysłowem, żeby było łatwiej innym to zauważyć.

5. Widzisz różnicę miedzy zaparkowaniem i zostawieniem dajmy na to kilkudziesięciu cm na swobodne przejście na 3h PODCZAS MECZU a zastawieniem komuś wjazdu, wejścia, garażu itp. Bo ja jednak ogromną!
Odpowiedz cytując