Wyświetl pojedynczy post
buters87
Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 13:23
dżeja napisał(a):Wyświetl post
Jak wiesz, że złamałeś przepisy to czemu płaczesz? Na miłość boską - wiadomo, że będzie kłopot z parkowaniem? Wiadomo. To po cholerę przyjeżdżać samochodem pod sam stadion? Nie da się zostawić gdzieś dalej? Gdzieś, gdzie nie będzie problemu? To że dużo nas przychodzi na mecz nie znaczy, że musimy innym utrudniać życie.

Wierzcie lub nie, ale da się dotrzeć pod stadion inaczej jak czterema kółkami
Ehhh takich "ostatnich sprawiedliwych" jak ty to ze świecą szukać. Również odpowiem "boską miłością", tak wiadome, że z parkowaniem jest problem ale czy to wina kibiców? Po pierwsze nie każdy jest z Krk i połączenie komunikacji publicznej w dniu meczu nie zawsze jest przynajmniej akceptowalne. Kolejna sprawa to czy aby nie zostawienie 1,5 m przestrzeni na chodniku osiedlowej ulicy, na której ruch jest wręcz śladowy, przez 3 godziny raz na dwa tygodnie naprawdę uważasz za utrudnianie życia innym? Zostawić gdzieś indziej?! Gdzie, zwłaszcza jak w niedalekiej przyszłości przy obecnej infrastrukturze przyjedzie 30 tys ludzi? A właśnie to, że przychodzi nas na mecz tyle, jest jasne, że efektem będzie paraliż w mniejszym bądź większym stopniu w ruchu lądowym w okolicach stadionu i nie tylko tam! A na koniec NIE PŁACZĘ, próbuje OSTRZEC tych, którzy przez X lat nie mieli takich przykrych sytuacji pod stadionem z nieswojej winy. Jakoś przez ostatnie lata ci uciemiężeni okoliczni mieszkańcy, jak i policja czy SM rozumieli zaistniały problem, ale jak widzę nawet wśród "swoich" znajdzie się zawsze ktoś z popularnymi ostatnio poglądami POprawnymi POlitycznie, praworządnymi do "bulu". A na koniec wyłącznie dziele się informacją, która może uchronić kibica Wisły przed głupią stratą pieniędzy, tak Cię bardzo to dziwi?

Zadałem kilka pytań, ale raczej w formie retoryki. Dyskusja jest jałowa, uznajmy, że do żadnego konsensusu nie dojdziemy, nie ma co dalej tej sprawy roztrząsać. Spełniłem swój obowiązek wobec Wiślaków, mam nadzieje, że takich sytuacji już pod naszym stadionem nie będzie.
Odpowiedz cytując