Wyświetl pojedynczy post
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 13:05
buters87 napisał(a):Wyświetl post
Info dla kibiców przyjeżdżających własnym samochodem, myślę, że dosyć istotne dla wielu osób w obliczu dotychczasowego kompletu wyprzedanych wejściówek a i nowo otwartej trybunie C.

Uważajcie gdzie i jak parkujecie. Podczas meczu derbowego na ulicy Olimpijskiej jakiś dobroduszny obywatel (nie wiem, może to był sam Premier ) zrobił zdjęcia wszystkich samochodów tam zaparkowanych i wysłał zgłoszenie na policje, w efekcie 90 osób dostało wezwania oraz mandaty (w moim przypadku 100 zł i 1 pkt karny) za nie zostawienie 1,5 m wolnej przestrzeni na chodniku.

Wiem, że nie zastosowałem się do przepisów, tak zrobiłem to z premedytacją tylko, od zarania dziejów myślałem, że w miejscu w którym spotyka się ~18 tys ludzi z częstotliwością raz na dwa tygodnie na około 3 godziny, przy kompletnym braku infrastruktury parkingowej nikt nie będzie robił takiej szopki ale jednak myliłem się jak i co najmniej 90 innych kierowców. Sytuacja może się powtórzyć więc jak wspominałem bądźcie świadomi kolejnych ABSURDÓW w naszym państwie.

Pozdrawiam wszystkich, derbowych "kryminalistów" z ulicy Olimpijskiej.
nie tylko za to, ale także za parkowanie na trawniku
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując