Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 11:15
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Tak śledze ten watek od pewnego czasu i zauważyłem że jest tu takie towarzystwo wzajemnej adoracji które zaciekle by chciało walczyć o wolność słowa i gdy pojawi się ktokolwiek kto ma inne zdanie to od razu zaczyna się na niego nagonka do tego stopnia że poźniej pojawiają się wpisy w temacie z prośbami do moderatorów o blokowanie jakiegoś użytkownika bo ma inne poglądy. I to jest przykład ksiązkowy przykład hipokryzji. "Wojownicy o wolność słowa" chcą banować za poglądy. [...]
kilka godzin poźniej w innym temacie...

Pilkarzyk napisał(a):
Wojewoda podlaski nie przyszedł do redakcji na spotkanie z prezesem SKJB, bo się obraził na gazetę, że ta śmiała napisać nie tak jak on by sobie życzył. No ludzie paranoja! Wracamy do czasów PRL?

http://www.wykop.pl/link/758353/woje...-o-nim-prawde/
crazykaro napisał(a):
I z tego powodu trzeba założyć nowy temat?

Do zamknięcia!
Drzazgę w czimś oku widzisz we własnym belki nie dostrzegając
To się nazywa "moralnością Kalego"

Widzę, że to forum coraz mocniej obniża swoją wiarygodność i poziom. Zamykanie niewygodnych tematów, nierównomierne traktowanie i to o zgrozo, dysproporcja w traktowaniu pomiędzy starymi forumowiczami a pokemonami jest na korzyść tej drugiej grupy. Pokemonom wolno bezkarnie pisać kilka postów jeden pod drugim (vide niejaki zyber77), wyręczać modów wypisując, który temat jest do zamknięcia. Z tego co pamiętam z czasów kiedy się tutaj jeszcze wpisywałem za coś takiego był ban.

Zaś w temacie osobiście choćby z racji wieku jestem już raczej piknikiem, aniżeli Kibolem, ale całkowicie solidaryzuję się z protestem mało tego zamykając stadiony za nic Donald Tusk i jego pachołki sami zrównali Nas wszystkich określając Nas mianem Kiboli. Niech nikt mi nie wciska tekstów o pampersach i gimnazjalistach, bo na Wisłę chodzę od 1986 roku i pamiętam lepsze i gorsze czasy, ale zawsze przynajmniej na trybunach była Wolność. Nie mówię tu o jakichś bandyckich ekscesach typu kopanie operatorki itp. ale jeśli trybuny miały coś do powiedzenia to potrafiły to wykrzyczeć wbrew tzw. polit-poprawności. Dlatego też forma milcząca tego protestu nie za bardzo mi odpowiada, ale powtarzam najważniejsza jest Kibicowska Jedność i Solidarność. Pamiętam, że było Nas stać na taką Solidarność z Kibicami Lechii, kiedy graliśmy w Sosnowcu i protestowaliśmy za ukaranie ich przez postkomuchów z pzpn-u za patriotyczny transparent przypominający o agresji sowieckiej na Polskę.

Jak wcześniej napisał tutaj bardzo mądrze Kot, Ultrasi potrafili zaakceptować trudny kompromis i dostosować się doń na derbowym meczu, za co przejechała się po nich Kibicowska Polska, grubymi szpilkami wbijając... Dlatego też mam nadzieję, że i druga strona dostosuje się do braku dopingu i w milczeniu obejrzymy ten ostatni mecz. Wiem że starzy wyjazdowicze rozsiani są po wszystkich trybunach Naszego stadionu i jestem przekonany, że Ludzie chodzący na Wisełkę w latach 70-tych i 80-tych wiedzą co to jest Solidarność Kibicowska. Więc jeśli gdzieś znajdzie się jakiś pokemon próbujący zburzyć Naszą jedność, znajdzie się kilka osób w sposób kulturalny i delikatny uświadamiając mu, że nie czas i miejsce na tego typu zachowanie.

P.S.
crazykaro napisał(a):

To żeś pojechał. Temat do zamknięcia był nie ze względu na zawartość tylko na to że to powielanie tego samego i dodatkowo temat założony został w Hyde Parku NIEsportowym. Jakby każdy zakładał tematy bo jakiś artykuł znalazł w internecie to by było tyle tematów że nikomu by się nie chciało wchodzić na forum. Żresztą dużo jest takich co mają parcie na założenie tematu

Nie naginaj faktów, a jeśli nie rozumiesz o co mi chodziło to twój problem.
Jesteś moderatorem
Wygląda mi na to, że nie, więc to nie Ty podejmujesz decyzję o tym jaki temat jest do zamknięcia a jaki nie. Nie podoba się to nie właź, a tymbardziej nie komentuj.
Jeśli jeszcze czegoś nie rozumiesz to wróć do szkoły podstawowej.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 28.05.2011 o godz. 15:43.
Odpowiedz cytując