Cytat:
|
pytać ich na ilu byli wyjazdach (chociaż większość z tych małolatów nawet połowy nie osiągnie co teraźniejszy piknik )?
|
To od początku jest straszny farmazon, ja wiem że dużo wyjazdowiczów siedzi na E, tylko że oni akurat rozumieją na czym polega protest i rozumieją jedność kibicowską całej Polski, jakoś nie wierze że osoby które miały/mają powiedzmy nawet i 15 wyjazdów są na tyle niekumate żeby w czasie jak kibice z G wychodzą w ogólnopolskim proteście zaczynali śpiewać.
Powiem Ci że byłem parokrotnie z różnymi zbiórkami na starym A/B i na dzisiejszym E. I między dwoma sektorami jest przepaść kiedyś na A/B uświadczałeś starsze osoby, rodziny z dziećmi, ale ogólnie jakiś był poziom tego towarzystwa(wszyscy w barwach, raczej stałe towarzystwo, dużo karnetowców siedzących parę lat na tym samym krzesełku.) Odkąd otwarli nowy stadion to trybuna E przyciąga różnej maści dzieci lansu, pokemony który traktują mecz Wisły na równi z pójściem na potańcówke, chodzą bo jest fajnie modnie, można wrzucić fajną fotkę na portal społecznościowy, mają wyjebane na barwy i na ten klub na dłuższą metę. Taka już jest rola polityki Basałaja. Dlatego proszę Cię nie mów mi że to trybuna emerytowanych fanatyków.