Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 09:31
Cytat:
pytać ich na ilu byli wyjazdach (chociaż większość z tych małolatów nawet połowy nie osiągnie co teraźniejszy piknik )?
To od początku jest straszny farmazon, ja wiem że dużo wyjazdowiczów siedzi na E, tylko że oni akurat rozumieją na czym polega protest i rozumieją jedność kibicowską całej Polski, jakoś nie wierze że osoby które miały/mają powiedzmy nawet i 15 wyjazdów są na tyle niekumate żeby w czasie jak kibice z G wychodzą w ogólnopolskim proteście zaczynali śpiewać.

Powiem Ci że byłem parokrotnie z różnymi zbiórkami na starym A/B i na dzisiejszym E. I między dwoma sektorami jest przepaść kiedyś na A/B uświadczałeś starsze osoby, rodziny z dziećmi, ale ogólnie jakiś był poziom tego towarzystwa(wszyscy w barwach, raczej stałe towarzystwo, dużo karnetowców siedzących parę lat na tym samym krzesełku.) Odkąd otwarli nowy stadion to trybuna E przyciąga różnej maści dzieci lansu, pokemony który traktują mecz Wisły na równi z pójściem na potańcówke, chodzą bo jest fajnie modnie, można wrzucić fajną fotkę na portal społecznościowy, mają wyjebane na barwy i na ten klub na dłuższą metę. Taka już jest rola polityki Basałaja. Dlatego proszę Cię nie mów mi że to trybuna emerytowanych fanatyków.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 28.05.2011 o godz. 09:41.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując