Wyświetl pojedynczy post
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 06:14
Miałem nadzieję, że po zakazie wbiegnięcia na murawę po meczu z Polonią do niektórych dotrą pewne rzeczy. Nic z tego, pikole nadal chcą fetować Maaskanta i piłkarzy. Na Lechu miał być doping, bo potrzebne punkty, na żydach decydujący mecz i derby, a na Polonii piłkarze i trener będą się źle czuli bez dopingu. No ku..a mać ! Ludzie ? Skąd w was tyle podziwu dla ludzi, którzy są w Wiśle jedynie dla pieniędzy i gdyby ich zabrakło, odeszliby stąd w mgnieniu oka (o co trudno mieć do nich pretensję, to ich zawód, są najemnikami). Tak bardzo ich kochacie, że w imię ich dobrego samopoczucia jesteście w stanie zaakceptować bez protestów, to co na polskich stadionach wyprawia obecna władza? To straszne, jaka degrengolada ogarnęła nasze trybuny. Milicja nie zniszczyła ruchu kibicowskiego na Wiślę, żydy za najlepszych czasów tez nie dały rady, a teraz wykańcza Nas sukces i banda pokemonów na trybunach. Najgorsze jest to, że to ci ludzie chcą nadawać ton na trybunach, bo przecież jest wolność, równość i demokracja.

whistar napisał(a):Wyświetl post
A ja w niedzielę będę robił na meczu to na co będę miał ochotę i nie zabroni mi tego żaden Tusk ani antyTusk. Ja .......ę co za chlew.
Pasiaści to chyba są jednak bardziej przewidujący od nas i na Zagłębiu Lubin, pokazali, jakie konsekwencje ma "robienie to na co ma się ochotę" na ich stadionie. Bilety za 10 złotych i za jakiś czas znów pewnie wrócą lata 90-dziesiąte.
Ostatnio edytowane przez SkMk : 28.05.2011 o godz. 06:25.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując