|
Ludzie, ale czemy Wy sie uczepiliscie tej formy protestu?! ... niecaly miesiac dopiero to trwa a w gazetach, telewizjach, radiach jako kibice bylismy czesciej niz przez ostatnie 5 lat i to nie spowodu zadym tylko pokazani in plus, ze cos sie tam dzieje innego, policja zamyka za zwykle transparenty, ktos rzad osmiesza itp itd .... i to wszystko nie robione w kominiarkach i sila tylko z humorem ...
liga sie konczy, na spokojnie sie przemysli wszelkie dzialania i protest napewno bedzie wygladal inaczej ... nie wiem gdzie Wy sie wszyscy malkontenci wychowywaliscie, popieram to co RWD napisal, mieliscie zajebiste warunki do istnienia jako ta "slynna" Armia Bialej Gwiazdy ... takie cieplarniane warunki, ze pamietam swego czasu nazelowani gogusie przyprowadzali swoje laski na X tylko po to zeby pokazac jakimi to oni sa kibolami ... jak ja zaczynalem chodzic na Wisle, to jak Cie starsi nie znali, jak sie na wyjazdach nie pojawiales to nie miales prawa wstepu na X ...
nie wiem czy jacys kosmici zaczeli chodzic na Wisle czy po prostu gdzies zanikly takie wartosci jak wiernosc, lojalnosc, tym ze powinnismy stanowic calosc a nie przezucac sie na oczach calej Polski kto jest lepszy a kto gorszy kibic ....
nie mam problemu jesli ktos krytykuje dzialanie nazwjimy to grup decyzyjnych na forum, ale mam problem z tym jesli ktos bedzie krytykowal to otwarcie na stadionie, w miejcu, w ktorym powinnsmy pokazac, ze jestemy JEDNOSCIA ... jesli jest ustalone ze nie ma dopingu, ze jest w drugiej polowie to tak ma byc ... bo tak chce tego ABG ... jesli ktos nie szanuje tej decyzji to nie szanuje Armii Bialej Gwiazdy ... a wtedy to sami sobie mozecie dopisac kim taka osoba jest ....
|