Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 23:22
Markus napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego w takim razie ma być dyktatura pewnych osób lub stowarzyszeń?

Dlaczego ma być bezmyślne popieranie i podpisywanie się pod szkodliwymi pomysłami? To, co jest proponowane szkodzi zarówno drużynie, jak i klubowi. Paradoksalnie szkodzi też samym kibicom.

Nie przekonasz mnie do popierania czegokolwiek, co szkodzi Wiśle. I co jak pokazują dotychczasowe "dokonania" jest po prostu nieskuteczne. Tusk brakiem dopingu wcale się nie przejmuje, jest mu on nawet na rękę.

I ja nie dawałem nikomu z SKWK, ani żadnemu innemu Stowarzyszeniu mandatu do bycia "osobą decyzyjną" w tej sprawie, mającą mówić mi i innym, co wolno, a co nie.
Jak wam tak niedopingowanie szkodzi, to czemu jak jest mecz z Górnikiem, Bełchatowem, Jagiellonią to sektor E i D w 99% siedzi niedopinguje i jeszcze niekiedy obraża naszych zawodników? Do nich nikt nie ma o to pretensji, ale jak się z nich jaja robi, to wielkie oburzenie na forum, wszyscy ich bronią bo ich zekomo obrażono przyśpiewką.... "ile kiełbasy zabierze piknik na wczasy".

Mówisz o jakimś monopolu... Ale zaraz. To ktoś ma w takim razie drzeć ryja a jak nie będzie darł ryja to szkodzi klubowi?

A co do mandatu na decyzyjność... ty masz tyle do gadania w tej sprawie co na stadionie... mozesz sobie zgrywać krzykacza na forum tak jak na stadionie... mozesz sobie tutaj pisać a tam krzyczeć... Tylko sprawa jest ogólnie taka... że nikt Cię nie słucha, a w szczególnosci na stadionie.

A i jeszcze jedno, jak ktos mowi ze protest nas nie dotyczy: Strona Legii:
Cytat:
1) stosowaniu odpowiedzialności zbiorowej, która przybrała formę masowego zamykania stadionów i absurdalnego zakazu wyjazdów;
2) zatrzymaniom "w blasku kamer telewizyjnych i fleszy aparatów fotograficznych" przy użyciu Grup Realizacyjnych Policji (przeznaczonych do zatrzymywania szczególnie niebezpiecznych przestępców) osób odpowiedzialnych za oprawy meczowe, odpalenie pirotechniki czy prowadzenie dopingu;
3) wprowadzeniu zasady "zero tolerancji" skutkującej setkami mandatów w całej Polsce za drobne przewinienia popełniane przez kibiców, które na co dzień są niezauważane przez organy ścigania;
4) karaniu za picie alkoholu przed i po meczach w sytuacji, gdy Rząd pracuje nad zmianą ustawy mającej dopuścić do sprzedaży piwa na stadionach;
5) wprowadzaniu cenzury na stadionach przez zakazanie prezentowania transparentów dotyczących aktualnej sytuacji społecznej;
6) zakazom stadionowym za okrzyki wynikające z atmosfery i klimatu meczu, które obecne są w życiu codziennym i publicznym;
1. Nie musze się solidaryzować z pajacami z Warszawy i Poznania. Ale bede sie solidaryzował z Braćmi z Wrocławia, ktorym zamknieto stadion, za race w Lubinie.
2. nie podoba mi sie to, ale nie jest główny powod
3. j.w
4. jw.
5. Wide Oprawa z Lechem
6. kilku naszych ma za to zakazy... dla przypomnienia w temacie i to po meczu z Craxą.

Protest jest o wspolne dobro nas kibiców, jak ktos ma to w dupie i stoi na uboczu, to jego sprawa... Ale niech szanuje to ze inni walczą o swoje ideały i nie osądza kogoś o szkodzenie klubowi. Pozdrawiam

http://legionisci.com/news/43055_21_..._-_Widzew.html

jeszcze jedno... nazywasz kogos zydem... jestes antysemitą i jeszcze dostajesz zakaz.
Także uważajcie na każde "....a" "jebac Pzpn'(w tym akurat wiekszosc ludzi na E jest najmocniejsza, wiec uważajcie, bo moze byc zakazik )
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 23:50.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując