Wyświetl pojedynczy post
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 21:35
PvD napisał(a):Wyświetl post
Bębniarzu i sławny właścicielu znanej czapki do której zrobiliśmy pierwszą zrzutkę na Wielką Flagę - Witaj
Ha, wiedzialem, ze musi to byc ktos znajomy

Markus ... popraw prosze edycje mojego posta bo zamiast zacytowac to sie wtryniles do mojego posta, jeszcze ktos pomysli ze mam rozdwojenie jazni ...

pytam sie dlatego, ze bycie w ABG to podporzadkowanie sie pewnym zasadom dzialajacym na dlugo dlugo przed tym jak pojawila sie Telefonika, to tez poczucie pewnej braterskosci i zjednoczenia, zaufania do ludzi, ktorzy troszke juz w swiecie kibicowskim zyja, troszke na swiecie widzieli ... konflikt, ktory niewatpiliwie tutaj na forum sie uwydatnia psuje tylko i wylacznie atmosfere wsrod nas, narastaja niepotrzebne podzialy .... do ktorych dokladasz sie miedzy innymi Ty mowiac, ze Tobie nikt nie zabroni dopingowac i ze masz gdzies co SKWK w porozumieniu z zoorganizowanymi grupami ustali ... jesli ustalamy, ze bedzie doping/nie bedzie dopingu czy bedzie tylko w drugiej polowie to tak ma byc, i jako wszyscy Wislacy to przyjmujemy do wiadomosci i koniec

inaczej konczy sie to kwasem takim jak na meczu z Lechem a tego chce uniknac kazdy z nas ... no chyba, ze uwazasz ze nic sie nie dzieje i protesty nie sa potrzebne ... (w co nie wierze ...)
Odpowiedz cytując