Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 20:07
"A dlaczego w takim razie ma być dyktatura pewnych osób lub partii?

Dlaczego ma być bezmyślne popieranie i podpisywanie się pod szkodliwymi pomysłami? To, co jest proponowane szkodzi zarówno miastu, jak i krajowi. Paradoksalnie szkodzi też samym Polakom.

Nie przekonasz mnie do popierania czegokolwiek, co szkodzi Polsce. I co jak pokazują dotychczasowe "dokonania" jest po prostu nieskuteczne. Tusk brakiem poparcia wcale się nie przejmuje, jest mu on nawet na rękę.

I ja nie dawałem nikomu z PO/PiS/SLD/PSL, ani żadnej innej partii mandatu do bycia "osobą decyzyjną" w tej sprawie, mającą mówić mi i innym, co wolno, a co nie."

A poważnie: Stowarzyszenia mają określoną liczbę członków, a kluby regulaminowy obowiązek współpracowania z nimi. Jak widać i twórca regulaminu PZPN/Ekstraklasa i kluby uznają, że praca akurat ze Stowarzyszeniem ma większy sens niż współpraca z pojedynczym Kowalskim, bo takich jest 20 tysięcy i każdy ma inne zdanie. Jak się nie podoba działalność Stowarzyszenia to zawsze można wejść do władz, zdobyć określone poparcie i zmieniać strategię - czyli dokładnie zrobić to samo co zrobiły... aktualne osoby w Stowarzyszeniach..
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.05.2011 o godz. 20:11.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując