Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 20:00
yogul napisał(a):Wyświetl post
jak było pisane juz 13414 razy na stadionie nie ma demokracji.
A dlaczego w takim razie ma być dyktatura pewnych osób lub stowarzyszeń?

Dlaczego ma być bezmyślne popieranie i podpisywanie się pod szkodliwymi pomysłami? To, co jest proponowane szkodzi zarówno drużynie, jak i klubowi. Paradoksalnie szkodzi też samym kibicom.

Nie przekonasz mnie do popierania czegokolwiek, co szkodzi Wiśle. I co jak pokazują dotychczasowe "dokonania" jest po prostu nieskuteczne. Tusk brakiem dopingu wcale się nie przejmuje, jest mu on nawet na rękę.

I ja nie dawałem nikomu z SKWK, ani żadnemu innemu Stowarzyszeniu mandatu do bycia "osobą decyzyjną" w tej sprawie, mającą mówić mi i innym, co wolno, a co nie.
Ostatnio edytowane przez Markus : 27.05.2011 o godz. 20:04.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując