Wyświetl pojedynczy post
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 17:39
Hanys napisał(a):Wyświetl post
No kurcze, nie mogę...

Bardzo polubiłem Wisłę - polubiłem jej dobry styl i będę kibicował w walce o LM i w samej LM jesli się w koncu uda...

i po co te transfery? Mam nadzieję ze to nieprawda...
po co Wiśle jakieś Wasilewskie, Baszczyńskie i Żewłakowy? Przecież to są emeryci... a nie widziałem zeby cokolwiek osiągneli w swojej karierze nawet jak byli młodzi... Nie lepiej zainwestować w jakichś perspektywicznych młodych piłkarzy? Niekoniecznie z polskiej ligi... bo Polacy to lenie i nigdy jeszcze żaden się nie wybił... no moze jeden - Dudek... Przecież z młodego grajka jest 3razy więcej pożytku
1. chce mu się, bo chce sie pokazać w Europie i jest głodny sukcesów, a emeryt leje na to bo wraca z Europy
2. nie ma takich wymagań finansowych jak nasze stare orły
3. jak będzie dobrze grał to można na nim zarobić kasę (vide Lewandowski, Grosicki, Błaszczykowski kiedyś, Sobiech itd.) - a emeryta nikt nie będzie chciał nawet jakby był wymiataczem

Czy Murawski za 1 mln (hahaha) euro - przydał się Lechowi? Bo ja nie zauwazylem poprawy jakości w tej kopaninie którą prezentują... a Murawski rusza się po boisku jak pijany wół ciągnacy worek pyrek.
Trochę szacunku dzieciaku!
Odpowiedz cytując