Cytat:
A skoro już protestować to czy nie można tego robić kreatywniej? Mam siedzieć na dupie cicho za legijnym przykładem?
Podam Ci inny przykład sprzeciwu kibicowskiego "Love United Hate Glazer" - jak widać da się jednoczesnie protestować i wspierać drużynę.
|
Porównujesz ogólnokrajowy protest do protestu przeciwko właścicielom jednego klubu w lidze? BRAWO!
Cytat:
|
masz rację, feta będzie o wejście na boisko uboższa... tyle że pamietając co się stało po meczu z Arką kilka sezonów temu, to rozumiem obawy klubu biorąc pod uwagę, że gramy z Polonią.
|
Jakoś w 2009 było normalnie. Fajne masz zdanie wobec nas, kibiców. Nic tylko wyzwiemy kogoś (od żydów, pedałów, czarnuchów, komuchów, faszywców)albo obrazimy, rozp**rdolimy coś (najlepiej piłkarzy "czarnych koszul") puchar, w ogóle cały stadion.
I ty się jeszcze uważasz za Wiślaka?
Na post scriptum dalej nie odpowiedziałeś (ani w tym wątku, ani na pw) na moje pytanie, szybko zmieniasz temat (nawet na politykę) gdy tylko nie znajdziesz racjonalnych argumentów. Gdy na ciebie plują udajesz, że pada deszcz. Iście żałosne wypowiedzi.
EDIT:
Cytat:
|
Chcę Wam uświadomić, że jest realnym podniesienie poziomu bez rozwijania czerwonego dywanu przed kibolami.
|
Wszyscy protestujący są kibolami?
Cytat:
|
Milczący sprzeciw jest przeciwskuteczny...
|
Jedyny punkt, w którym się zgadzamy.