Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 12:10
Cytat:
No to w czym problem? Chcesz protestować? Chcesz żeby docelowo protest doprowadził do tego żeby ludzie na mecze nie chodzili? To zrób pierwszy krok. Nie idź na Polonię. Namów znajomych, rodzinę, wytłumacz im swoje racje. Idź do Wiślaków, obejrzyj mecz, wypij piwko, dołączysz do reszty w drodze na Rynek.
Na Polonie pojde bo bedzie to moja pierwsza feta w zyciu i zwienczenie pierwszego roku moich regularnych wizyt na meczach Wisły. Ale w nastepnym sezonie nie wiem czy bede mial ochote na wizyty na R22 dzieki klubowi ktory ma mnie w dupie

m.in
"W tym roku, zgodnie z zaleceniami Ekstraklasy SA, kibice całą ceremonię wręczenia trofeum oglądać będą z trybun stadionu przy ul. Reymonta 22"

Cichy i Fialo jak juz tak mierzycie milosc w kilometrach to mozecie mi napisac ile w tym sezonie macie przejechane km za Wisla, ile czasu poswieconego dla IWsly i ile kasy wydanej na podorze na mecze?

I taka jedna sprawa
"Kazdy kibic niech pamieta, jednosc fanow to rzecz swieta"

Pozdro
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując