Jaroo1 napisał(a):

Przeczytaj to co napisales, przeczytaj to co pisze weszlo i sobie odpowiedz na pytanie czy brakiem atmosfery i bojkotem rozgrywek ligowych nie wywarlibysmy szantazu na klubach.
|
Poraża mnie Twoja naiwność. Powiedz mi czy jakikolwiek klub w Polsce ma taką siłę, żeby realnie sprzeciwić się rządowi? W imię czego? W imię 18 tysięcy ludzi przychodzących na stadion? Czy w imię 40k fanów na fejsie.. Człowieku, żaden klub nie ma takiej mocy sprawczej, żeby się za nami wstawiać. Zresztą nawet jeśli, to i tak zdanie klubu Donaldowi będzie latać koło..
Donalda stokroć i jego rząd i to nie pośrednio, ale bezpośrednio w....i to, jak będziemy śpiewać na stadionach przyśpiewkę w stylu Zagłębia, a na murach pojawi się 100 antyrządowych napisów, które zostaną przeczytane przez tysiące ludzi przejeżdżających czy przechodzących ulicą. Z pewnością zaboli go to bardziej niż brak dopingu na meczu Arki Gdynia.
A Twoja debilna uwaga do mnie na temat czytania weszło i niby-wyrabiania sobie opinii na podstawie artykułu tamże, całkowicie zniechęca mnie do dyskusji z Tobą.
Bez odbioru.
E.Cichy - żeby uściślić. Jaroo1 na mecze chodzi raczej bardzo rzadko. Mieszka 300km od Krakowa :((