Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 00:39
Ja powtórze jeszcze raz w nawiązaniu do tego czy doping ma sens... Nalezy zrobić tak chujową atmosfere wokół piłki, żeby wkoncu Ci co tak im kibole przeszkadzają zrozumieli, że bez kiboli piłki nie bedzie... nie bedzie atmosfery, nie bedzie frekwencji,jak nie bedzie frekwencji to nie bedzie otoczki a zatem nie bedzie wpływów, bo nie bedzie spnsorów, produkt o nazwie pilka nozna bedzie cienki. Pierwszym krokiem jest cisza na meczach i bojkot Repry, następnie ulotki, i wszyskie happeningi z tym związane az do bojkotu meczów ligowych. Winny bedzie kibol, ale matka z dzieckiem i tak nie pzyjdzie, bo psychoza ktora tkwi z umysłach ludzi sie nie zmieni kilkoma aktykulami w gazetach telewizjach i próbie robienia PR-u. Musimy dac do zrozumienia ze bez nas kiboli, pilka leży, bo tak jest naprawdę, tylko wiekszosc wpływowych ludzi i media tego nie rozumieją.

Własnie ogladałem debate nt transparentu w Płocku w tvn-ie.
Taka refleksja. Tusk mówiąc, ze nie zyczy sobie zeby za transparenty "Tusk matole" zawijać ludzi, albo pisać mandaty, widocznie mydli oczy i sam sobie przeczy, gdyz pare tygodni wcześniej, daje policji: "pełne prawo działania". To on i jego doradcy nie wiedzą jak funkcjonuje policja w polskim państwie? Jak traktuje kibiców? Ja nie mówie o niskich szczeblach, ale o tych tam na górze. To bylo z góry przewidziane, ze takie sytuacje bedą miały miejsce, że nagonka+ogólny stosunek policji do kibiców+przyzwolenie premiera= takie sytuacje. Hipokryzja i tyle.

P.s juz widzimy mały rozdzwiek np w c+ są bardzo rozzaleni tym co sie dzieje na stadionach. Dajmy temu sie rozprzestrzenić... krok po kroku...
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 00:45.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując