Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2011, 22:40
Cytat:
To będzie efekt, bo kluby nie pozowlą sobie na to, jeśli jedynym powodem zamknięcie stadionu będzie owa przyśpiewka (w której nie ma ani jednego wulgaryzmu ani obrażania) to wtedy będzie efekt, wtedy ktoś o tym zrobi afere. Kluby nie będą niby to zwalczać kiboli, bo sami będą widzieć że to się posuneło za daleko.. .
Te same kluby ktore sraja w majtki przed don tuskiem i w obawie o zamkniecie stadionu nie pozwalaja wywieszac oprawy na meczu z Lechem, te same kluby ktore zgadzaja sie zeby zamknac mlyn Jagi oby tylko czesc stadionu byla otwarta (a co tam, zamknijmy mlyn niech te dupki cierpia, ale chociaz troche kaski zgarniemy z biletow z pozostalej czesci stadionu), te same kluby ktore podpiely sie pod akcje "kto kocha ten wierzy" i na mecz z Lechem pilkarzy wyprowadzaly dzieciaki ktore wygraly konkurs plastyczny zamiast dzieciaki z wyzej wymienionej akcji? Te same kluby ktore jak juz kupie bilet to niem mam mozliwosci ani przbeukowania go, ani przepisania na inna osobe? Te same kluby ktore zgadzaja sie na chamskie zachowanie ochrony wobec kibicow wchodzacych na stadion? Te same kluby ktore mi kaza przy kupnie biletu okazac KK jakw iadomo ze mozna nabic na KK bilet nie majac jej fizycznie przy sobie?
Rzcezywiscie, kluby nas, kochaja, kluby o nas dbaja i napewno dadza sie za nas pokroic bo jakis tam anonimowy cudaczny matol zamyka stadion, na dodatek rekami przydupasa
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując