Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2011, 21:30
Dokładnie to samo było przerabiane na proteście Legii. Te same zarzuty: protest uderza w piłkarzy, nikogo nie obchodzi, dla 'grupy ludzi' ważniejsze jest ultras od dobra klubu bla bla bla. Tak więc protestujący - nie przejmujcie się.

Protest nie uderza w piłkarzy, raczej daje piłkarzom wymówkę do odstawienia żenady (Arka - gol nr dwa dla Legii po kuriozum obrońcy + czerwona kartka za debilizm). Legia za czasów protestu zdobywała.... zdecydowanie więcej punktów u siebie - praktycznie wszystko wygrywając niż w tym samym okresie na wyjeździe (co nie przeszkadzało gadać piłkarzom, że jest im strasznie). Nie porównując z aktualną Legią, która u siebie przy świetnym dopingu zalicza katastrofy. Arka z dopingiem przegrała u siebie z Lechem w takich samych rozmiarach jak z Legią, bez dopingu.

Bardzo bawi mnie święte oburzenie reszty. Chcesz to dopinguj, rób oprawy, zastąp 'zdrajców', 'hipokrytów'. Walcz z obserwatorami, tłumacz się, przyjmuj mandaty za treść dopingu z gniazda, odpalaj race i zostawaj kryminalistą. Wielcy mądrale pod tytułem 'zróbcie wszystko za nas' i 'nie podoba mi się'.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując