Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2011, 21:00
studio napisał(a):Wyświetl post
A gdyby nie protestowali, dostali by zakazy, za spiewanie czy cokolwiek, za oprawe, race, kto by w przyszlym sezonie ciagnal doping? Co sobie latwiej wyobrazic? Arke w 1 lidze z dopingiem czy Arke w ekstragownie bez dopingu a jedynym dzwiekiem z trybun byloby rozdlubywanie slonecznika? A jakby znow baty dostawala Arka od kazdego to jakie byloby potem tlumaczenie? Przez niedobrych ultrasow?
Na takie dictum mogę tylko przytoczyć klasyka:

Cytat:
A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!
Najwyraźniej nie doczytałeś mojego posta. Napisałem, że nigdy się nie dowiemy na ile protest Arce zaszkodził. Chodzi jednak o zupełnie inną sprawę. Dziś żaden z biorących w tym proteście kibiców nie może z czystym sumieniem powiedzieć, że dla niego najważniejsza jest dla niego Arka.

Nie, dla nich najważniejszy jest ruch ultras. I to jest klub, któremu kibicują.

Skoro tak, to zupełnie nie rozumiem w czym problem? Obrażają się na Donalda&spółkę? Chcą spokojnie dopingować na własnych zasadach? Niech założą, dajmy na to "Prawdziwą Arkę", zarejestrują ją w C-klasie i dopingują ją na meczach. Na własnym stadionie.

Skoro liga dla nich nie ma znaczenia, to niech będą konsekwentni. Dla mnie pachnie to hipokryzją na kilometr.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując