Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2011, 09:49
Nawet i te 250 złotych bym zapłacił. Tak samo 3 złote za godzinę. Tylko jakbym miał gwarancje,że jak przyjadę to mam gdzie postawić samochód. Bo dotychczas wygląda to żałośnie. Dlatego jestem przeciwny płaceniu za parkowanie w obecnym systemie. Co to ma być? Płacić w sytuacji gdzie trzeba jeździć 20 minut by coś znaleźć(optymistyczna wersja) i w rezultacie postawić samochód wciśnięty między płot, psią kupę i inny samochód. A wysiadanie z tak postawionego samochodu nie rzadko przypomina łapanie pionu po pijaku.

Z innej beczki. Ciekawy jestem czy budowa Centrum Kongresowego będzie miała taką samą obsuwę jak stadionu.

Jedyne co wyszło przez te 20 lat w Krakowie to estakady do Huty. Usprawniło i przyspieszyło to ruch niewątpliwie, no może jeszcze ronda, mogilskie i kotlarskie. Reszta jest milczeniem i Kraków staje się skansenem infrastrukturalnym.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.05.2011 o godz. 10:05.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując