Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2011, 13:42
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Piekarski mówi to samo co mówiłem wcześniej - im ciszej, tym dla rządu lepiej. Jeszcze chwilę potrwa cichy protest i będziemy mieli sukces rządu, bo umożliwił kibicom oglądanie meczu w ciszy i europejskich warunkach, wyplenił (nawet z młynów) jednostki, które bezczelnie stały i doprowadził do tego, że jest cicho i miło, a przez to o wiele zdrowiej. A i piłkarze pewno bedą lepiej grać, bo w ciszy idzie się w końcu skupić na kopaniu piłki prosto zamiast kopaniu się w czoło.
Zaraz, jak wszyscy będą śpiewać przy jednoczesnym zakazie oprawy, wywieszania transparentów przeciwko działalności antykibicowskiej rządu etc. to właśnie wówczas pokazane to zostanie jako sukces rzadu - wprowadzenie porządku na trybunach i radość kibiców z tego.

NIe pieprzmy głupot !!!

Jeżeli ktoś woli oglądnąć mecz nie na żywo tylko przed ekranem TV mając możliwość pójścia na stadion (dla mnie wyjazd do Krakowa to trochę problem z czasem nie z kasą) to jego wola. Moim skromnym zdaniem jeżeli jest protest, informacja o formie protestu i na dodatek prośba o zastosowanie się do tej formy, to sie temu podporządkowuję. We Wrocławiu na Arkę pewnie znowu nie wpuszczą kibiców, a chciałem zaprowadzić młodego na jego debiut kibicowski już z Bełchatowem.

Mówię to z pozycji piknika - a jeśli ktoś z braci nie ma problemu z postawieniem go w szeregach bandytów - to jego sprawa. Poza tym odnoszę wrażenie, że przeciwko protestowi apelują Ci kibice, którzy są w rozkroku - czy jestem kibicem czy Platformersem - chowając się za maską miłości do klubu..... Takie jest moje odczucie - być może błędne......
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 25.05.2011 o godz. 13:53.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując