Wyświetl pojedynczy post
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2011, 13:05
@olivarez bawi mnie to, jak gazety z czasem podnoszą ceny za zawodników. Jak Cikos przechodził mówiono o 100 tys. dolarów. Teraz to jest 200 tys. euro. Jedyne co tam się z lata zgadza to Wilk i Bunoza.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mączyński w ŁKSie rozegrał najwięcej minut i najwięcej spotkań w sezonie ( lub jest na 2 miejscu w drużynie ) , jasną sprawą jest że stanowił mocne ogniwo drużyny która biła na głowę resztę zespołów w 1 lidze.
Więcej minut od niego mają: Wyparło, Łabędzki, Kłus, mniej więcej tyle samo mają Klepczarek i Romańczuk.

wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Widzisz jaki słabiak jestes wymieniasz rezerwowych twierdzac ze chce ich w skladzie dziecko mamy CHAVEZA JALIENSA CIKOSA zamieniamy tylko lewego obronce i mamy dobry blok CIKOS prezentuje sie dobrze rozegral sie w lidze i w pucharze pokaze sie z dobrej strony wiec nie wymieniaj mi tu kowalskiego branko burligi bo to na rezerwe sie nie nadaje.Nie gadam juz z toba bo mnie denerwujesz
Mogę się zgodzić, że Chavez, Jaliens i Bunoza prezentują solidny, ligowy poziom. Solidny ligowy poziom oznacza ni mniej, ni więcej tylko w....... w europejskich pucharach. Solidny ligowy poziom, oznacza, że przeciwnik w lidze ma kilka sytuacji na mecz. Przeciwnik w lidze, czyli Sikorski, Ćwielong, Podstawek. Jak sądzisz, w ilu europejskich klubach są tak żenujący napastnicy? Prawdziwy napastnik zrobi z naszych obrońców mokrą papkę.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 25.05.2011 o godz. 13:08.
.
Odpowiedz cytując