wiktorpiekarski napisał(a):

|
Czytac sie tego nie da ja piernicze jaki demontaz obrony czlowieku BASALAJ mowil o przyczynie slanej gry WISLY w jesieni i podal ze musieli wymienic cala obrone w klubie i musialo potrwac zgranie i myslisz ze teraz gdy chce aby WISLA grala w lidze mistrzow zrobi to samo czy ty jestes zdrowy czy nie czytasz wywiadow;// ehhh wezmie wymieni cala obrone kosztem eliminacji ligi mistrzow ;/ wezcie niektorzy myslcie przed pisaniem takich glupot.
|
Tak czy siak całą obronę wymienić TRZEBA bo nas w pucharach napastnicy trochę lepsi niż zawodnicy strzelający 10 goli na sezon pojadą jak chcą. Jak ty sobie wyobrażasz blok obronny: nowy LO - Chavez - Jaliens - Cikos w LM? Przecież ci gracze ledwo starczają na naszą ligę! Paljić to nie obrońca, Chavez wchodzi na raz, a Cikos swoimi ostatnimi występami skutecznie psuje sobie opinie niezłego grajka jaką wyrobił przez rundę wiosenną. Jedynie do Q mam trochę wątpliwości, bo nuż ma dłuższy ten magiczny 'okres aklimatyzacyjny' i w końcu odpali. Oczywiście jestem za wykupieniem Chaveza bo to gracz robiący różnice, ale jeżeli i tak prawdopodobnie będzie trzeba wymienić 3/4 bloku to o jakim zgraniu my tu mówimy?
PS. Zwracaj większą uwagę na interpunkcje, bo ciężko się Ciebie czyta.