Wyświetl pojedynczy post
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2011, 23:22
Zaorać ten cały ZIKiT i zasiać kapustę. Marzę o tym aby personalia osób odpowiedzialnych za ten burdel pojawiły się niedługo w mediach w formie imienia z pierwszą literką nazwiska i kropką.
Czy ktoś jest pewny tego, że wobec potrzeby milionowego wsparcia stadionu będzie można z budżetu tak o wyciągnąć taką kasę? Co pozostaje, kolejne kredyty? Wszystko to śmierdzi długotrwałą obsuwą....

Zastanawia mnie jedna rzecz, jak Majchrowski może spać spokojnie przy takiej skali marnotrawienia publicznych pieniędzy. O wkur*** tysięcy ludzi - kibiców Wisły nie wspominam. Ja sam czytając kolejne nowiny o stadionie mam ochotę rozpier*** monitor albo walnąć pięścią w ścianę. No ileż jeszcze można.

Niech szanowne dziennikarskie grono wejdzie i poczyta co ludzie piszą na forach. Niech przedstawi w swoich nędznych artykulikach głos ludu z którego płynie potok żalu i jawnego niezadowolenia z reprezentującej ją władzy!

Teraz mamy taki czas. Wypłynęła afera z systemem oddymiania. Minie dzień, dwa i wszystko zapewne wróci do normy. Następnie przy okazji meczu Wisły w pucharach temat powróci. Coś się znowu napisze, ktoś z ZIKiT-u coś powie i cisza....
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 24.05.2011 o godz. 23:24.
What's new?

Odpowiedz cytując