AS82 napisał(a):

|
Tobie Tusk musiał zrobić krzywde ,albo twojej rodzinie ,do reszty sie odnosil nie bede bo nie ma to ani składu ani sensu...
|
Ja akurat nie mam problemu z tym że mi i mojej rodzinie Tusk zrobił krzywdę. Podniósł podatki że trzeba zapierd...ać w robocie do 18 tej, np.przepisy w budowlance tak bezsensowne wprowadzil w życie w ostatnich 2 latach że można się załamać (czujemy na własnych tyłkach problemy z oddymianiem na stadionie)szczegóły moge podać , w urzędach nie da się nic zalatwić bo takich urzędników PO w Krakowie (razem z J.M.) zatrudniła (tak,tak, były czystki pare lat temu) że boją się podjąc jakiekolwiek decyzje bo są niekompetentni do bólu (polecam Wydział Architektury czy MPWiK), sąsiad - były SB-ek łyka 3,5 tyś emerytury, ludzie Solidarnosci np.z Huty mają po 1000 zł - jak dobrze pójdzie, Zbychu , Rychu,Sawicka o doktorek G dobrze sie mają , a ludzi ZUS obciaza karami za spoźnienia w składkach które to wynikają z tego że kontrahenci maja wszystko w dupie i nie płacą za towary, a w sądzie musisz wydać majatek na papugę i czekać z 2lata na wynik procesu. Do tego Skarbówce musisz płacić podatki nawet jak masz nie zapłacone faktury i dochód tylko na papierze