Cytat:
|
no powiedzmy ze zaczynales cos tam bakac pod nosem bo tak sie sklada ze mam syna w twoim wieku,ale serio to jak popatzrysz na te lata od kiedy jest Cupial jaka druzyne stworzyl jaka byla paka,a na poczatku nie patzryl kto ile kosztuje tylko robil zakupy jak w hipermarkecie ,zbieral poprostu najlepszych to wlozyl jyz w Wisle troche kasy ,a ta ostatnia wyprzedaz ,no coz druzyna byla juz troche wypalona i moze dorze zrobil ze ja troche pzrewietrzyl,zobaczymy co teraz czy cos wyrzuci na nowy zaciag
|
Wiem ze na poczatku inwestowal w Wisle duzo. problem tylko w tym ze juz tak nie chce inwestowac. Tzn nie tyl ze ma swoja kase wykladac. Podalem prosty przyklad. Kasa z transgerow poza klub jest a tylko mala czesc idzie na transfery do klubu. Oczywiscie ze trzeba go chwalic za to co zrobil dla naszego klubu ale tak jak pisalem, zeby stworzyc klub silny to trzeba spojrzce na Cypr i Grecje i zaczac placic pilkarzom jeszcze ze 2 razy wiecej jak obecne najwyzsze kontrakty i wydawac na pojedyncze transfery kilka mln Euro.
Ja juz jestem ten rocznik ze wiecej pamietam wyprzedazy w druynie, oslabien przed Pucharami jak realnych wzmocnien. Ale teraz byc moze nadeszla nowa era. Wreszcie mamy jakas namiastke profesjonalizmu z dobrym dyrektorem sportowym, prezesem i trenerem- ktory jak narazie sprawdzian ligowy zdal. Oby czar nie prysnal po 2 meczach w el. LM
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.