Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2011, 20:23
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
I po co tansze bilety porobili? Chca zeby rodizny nie chodizly na mecze tylko stada chuliganow? Dziwne dzialanie. Powinni chyba ceny zrobic wyzsze bo w Gdansku pojemnosc jest o jakies 10 tys miejsc wieksza jak w Warszawie na Legii. Jakas pokrecona logika
Ponadto dodajmy wyższe zarobki w Warszawie, stadion, którego zabezpieczenie będzie kosztowało dużo więcej gdyż jeszcze 2 tygodnie temu nie spełniał on żadnych wymogów bezpieczeństwa. Nie zapomijamy o bliskości czarnej eminencji Starucha, który wraz ze swoją bandą na pewno będzie chciał wykorzystać fakt wizyty reprezentacji Polski w celu rozpętania zamieszek.

Ja osobiście mam wielkie obawy przed tym meczem. Myśle, że może być tam prawdziwa wojna. Możliwe nawet jest pojawienie się przekleństw podczas meczu!

Dobrze jednak że cywilizacja dotarła na zachód i można jechać na mecz do Wiednia gdzie bezpiecznie i w komforowych warunkach można oglądnąć futbol na wysokim poziomie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.05.2011 o godz. 20:30.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując