Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2011, 13:19
Tak się zastanawiam czy ten Garguła jest normalny

Cytat:
Łukasz Garguła: - Mecz ustawiła czerwona kartka
A- A+

- Jesteśmy profesjonalistami, musimy przykładać się w każdym momencie, jaki by on nie był. Może podświadomie to mistrzostwo już tam jest i jak to się mówi "z wątroby" czasem w takich momentach nie daliśmy. Jeśli zaś chodzi o sam mecz, to ustawiła go czerwona kartka i bramka - powiedział po porażce z Legią 0-2 rezerwowy w tym meczu, Łukasz Garguła.

- Zostały nam jeszcze dwa mecze. W środę musimy zwyciężyć, a potem zwłaszcza spotkanie u siebie - dodał Garguła, który po ostatnim gwizdku wymienił się koszulką ze swoim byłym kolegą z Bełchatowa, Januszem Golem.
Źródło: Canal+ Sport

Cytat:
Łukasz Garguła:

Myślę, że kluczowym momentem była czerwona kartka dla Pareiki. Z boiska na gorąco ciężko było mi to ocenić, ale gdy
zobaczyłem dzisiaj powtórki uważam, że była ona niesłuszna. W żadnym wypadku nie jest tak, że brak Nam motywacji. Mecz z Legią jest prestiżowym spotkaniem, a takie zawsze chcę się wygrywać. Nikt nie odkładał nogi, nie kalkulował czy mamy już tytuł mistrzowski w kieszeni czy nie. Po prostu przegraliśmy. Czy zagram przeciwko Zagłębiu? Wszystko okaże się w środę.
Odpowiedz cytując