Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2011, 10:25
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
A wg. mnie Stan wypadł akurat w tym programie blado. Torchę na zamotanego ćwoka Nie rozumiał cosię do niego mówi, nie łapał dowcipów, nie odpowiadał na pytania itp. Ale jestem w 100% przekonany, że to wina dennego tłumacza - bardzo ciężko jest tak tłumaczyć w locie, żeby wychwycić te wszystkie smaczki Smokowskiego i Twarowskiego.
Generalnie jak się rozkręcał i mówił coś sam, to widać było, że ma olej w głowie, ale program był poprowadzony słabo. Z Maskaantem był lepszy.

Fajnie, że nie będzie Wawrzyniaka, Wasilewski to tez imho plota. Jestem pewien że szukają jakichś Polaków, ale skończy się tak jak z Genkowem i Robakiem którzy rywalizowali o miejsce w Wiśle i Genkow był 2 razy tańszy za podobną klasę (a może nawet lepszą)
Odniosłem takie samo wrażenie. Nie odpowiadał na pytania tylko się raczej motał, ale jestem niemal pewien że wynikało to ze złego tłumaczenia. Doskonale było to widać jak Twarowski zapytał co sądzi o Wawrzyniaku i dla ułatwienia podpowie, że nie chodzi ani o poetę czy pisarza (jakoś tak to było). Stan w ogóle nie zrozumiał o co chodzi więc nie wiedzal co powiedzieć. Dopiero później jak prowadzący zrozumiał, że zostało to źle przetłumaczone spytał dosadniej czy są jakieś rozmowy z zawdnikiem Legii, Wawrzyniakiem. I wtedy było wielkie aaaaaaaa u Stana. Dopieor zrozumiał. Tak więc program zdecydowanie słabo wypał ze względu na tłumaczenie a szkoda bo widac, że Stan ma coś do powiedzenia.
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 23.05.2011 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując