szprotson napisał(a):

Ale Nasi piłkarze swoj plan wykonali w 100%. A że trafił sie akurat mecz z Legią. Jak mecz pokazał prócz Małego reszta jakoś Was zlała jakbyście byli Odrą Wodzisław.
Ja sie im nie dziwię do czwartku pili a na dodatek Maaskant na środku obrony ustawił Q.Walskiego. Jak trener wsadza na środek najsłabszej formacji najsłabszego zawodnika, to raczej piłkarze rozumieją że ten mecz jest o pietruche.
Co mieli sie męczyć, jeszcze 2 kolejki. Najlepszy piłkarz schodzi....by sie nie przemęczać. Kirm siedzi na ławce ...bo mógł być zmęczony.
|
Ale nie czaje o co Ci chodzi? Przecież ja też uważam, że Wisła nas całkowicie zlała jakbyśmy byli Odrą Wodzisław. Dlatego gdyby miała nieco poważniejszego przeciwnika (chociażby tą Legię od 4-1 i 5-1) to byłoby wczoraj 6-0. Nic więcej nie napisałem.
fan01 napisał(a):

|
Hehehe, ale wasi jak jechali do Krakowa z myślą, że walczą o mistrza, to dostali 4 do jaja, wiec o czym Ty w ogole mowisz?
|
No, jak to o czym? O tym, że Wisła kompletnie odpuściła mecz i o tym, że gdyby Legia była średnia, a nie chujowa to by Was powiozła wczoraj 6-0.