kot napisał(a):

W/g mnie Stan Valckx, jeśli weźmie udział w programie Liga + Extra, znowu ma pretekst żądać przeprosin od Canal + za pomawianie i ubliżanie, tym razem Maaskantowi.
Niejaki Laskowski powinien być natychmiast usunięty z Canal+ a sam Maaskant, powinien go podać do sądu, tak, jak podał Piechniczka. Przy czym Jacek Laskowski, pokusił się nawet o formę bliżej niesprecyzowanych gróźb pod adresem Maaskanta, co już powinno zainteresować prokuraturę z urzędu, gdyż samo już tylko podpuszczanie innych na antenie ogólnokrajowej, jest karalne.
|
Ludzie, nie popadajmy w paranoje i nie wietrzmy wszedzie anty Wislackiego spisku. Co do komentatorow z Canal+ to sa normalni ludzie i maja swoje upodobanie. Jedni sa proLegijni inni proWislaccy. Koniec, kropka. A niektorzy w tym temacie zaczynaja mi przypominac swoim wypowiedziami syndrom oblezonej twierdzy. Pierwszy krok do paranjii
miles napisał(a):

...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie.
|
W 0:51 slychac strzaly...