murray napisał(a):

@kot
Jad bijący ze stacji, która aspiruje do miana najbardziej profesjonalnej, przyjmuje ostatnimi czasy niewyobrażalne rozmiary. Nie słyszałem dokładnie słów Laskowskiego - szefa zespołu komentatorów - ale na ostatnie słowa o drewnianych chałupkach miałem wyostrzone zmysły. I dla mnie, były to słowa zasługujące na najwyższe potępienie. Z ust człowieka, który ma być obiektywny, takie słowa paść nie powinny. To straszne, że czyjś sukces może wzbudzać taką zawiść. Liczę na przeprosiny.
Oczywiście pewnie moje nadzieje okażą się płonne, karny okaże się słuszny, a Pareiko dostanie karę. Smutne jest to, że Canal+ ma taki wpływ na decyzje organów decyzyjnych i taką siłę sprawczą. Najsmutniejsze jest jednak to, że redakcja tej stacji najlepiej prowadzi swoje transmisje.
|
Zgadzam się, od dłuższego czasu mam wrażenie że pracujący w C+ pozjadali wszystkie rozumy na czele ze Smokowskim. Do Laskowskiego od pewnego czasu mam taki uraz, że nie mogę słuchać jego komentarzy do meczów w lidze hiszpańskiej, nie mówiąc o Tomaszu "niestety .... gol dla Wisły" Wieszczyckim. Ja słyszałem dokładnie słowa Laskowskiego na tym meczu i uważam, że to było bardzo, bardzo nieprzyjemne, delikatnie ujmując. Myślę, że podstaw do karania za to nie ma ale ogromny niesmak pozostał. Coś są Wiśle szczególnie niechętni w tym sezonie. Dałbym wiele, żeby Nasi zagrali w fazie grupowej LM i utarli nosa "ekspertom" z C+.