Wislak2221 napisał(a):

Witam mam pytanie . kupilem sobie bilet na G niestety wczoraj zlamalem noge. mam pytanie wpuszcza mnie w kulach na G
|
Zadnego problemu miec nie bedziesz
WISŁAZWE napisał(a):

Bardzo proszę nie zamieszczać sprzecznych informacji i nie wprowadzać ludzi w błąd.
Jeżeli informację przez Was nie są sprawdzone, a jedynie zasłyszane ''bo kolega mi mówił'' ''bo koledzy kolegi byli i od kogoś usłyszeli'' to nie piszcie takich rzeczy.
Jeżeli na oficjalnej stronie Wisły lub na koncie FB pojawi się informacja o braku biletów na jakiś sektor to zostanie tu podana, a póki co oprócz wczorajszej informacji o końcu biletów na G - innego komunikatu nie było.
|
WISŁAZWE czasami sprzeczne informacje ktore sie tutaj pojawiaja wynikaja z tego ze kasjerzy wprowadzaja w blad ludzi chcac napedzac popyt... ostatnio jak kupowalem dla znajomego bilet na mecz z Cracovia w Sobote ok 16 to kasjerka mi powiedziala ze"jest ogromne zainteresowanie i zostalo "ok 500 biletow" a tymczasem tego samego dnia wieczorm klub poinformowal na oficjalnej stronie ze zostalo 1000 czy 1500 biletow niemniej to nie tlumaczy wszystkiego
pzdr